Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger

Ismobilen ApS
Willemoesgade 9, st.tv.
2100 København Ø
Danmark
CVR nr. 39473992 / DK39473992
E-mail is@ismobilen.dk
Web www.ismobilen.dk
Tlf +45 51918126 / +45 61336544

Priser

Alle priser er i DKK og eksklusiv moms med mindre andet er angivet. Handelsbetingelserne gælder ved bestilling af serviceydelser og/eller varer mellem kunden og Ismobilen ApS til levering i Danmark og Europa.

Bestilling og ordrebekræftelse

Aftaleindgåelse og endelig booking sker ved bekræftelse pr e-mail. Herefter står aftale om køb af serviceydelse og/eller varer mellem Ismobilen ApS og kunden ved magt. Bemærk venligst, at reservationen/bestillingen ikke er afsluttet, før der er sendt en personlig bekræftelse fra Ismobilen ApS.

Ismobilen ApS behøver 250V strøm udtag med jord ved servering af gammeldags is, ispinde, milkshakes m.m. Og strømudtag 400V/16amp/3 faser rødt rundt CEE stik ved bestilling af softice. Der medbringes altid kabler.

Isvognene behøver 250V strøm udtag med jord. Der er et kabel på ca. 2 meter med.

Betaling

Efter levering af serviceydelse og varer fremsendes faktura jvf. de faktureringsinformationer Ismobilen ApS har modtaget i forbindelse med bookingen.

Standardbetalingsfristen hos Ismobilen ApS er 8 dage netto. Betaling foregår via bankoverførsel, som forefindes på fakturaen.

Eventuelle skatter/afgifter er inkluderet i prisen. Omkostninger vedrørende personale, emballage og transport er ligeledes inkluderet. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer.

Overholdes betalingsfristen ej påføres rykkergebyr samt renter.

Levering

Ismobilen ApS hæfter ikke for manglende opfyldelse af leveringsforpligtelserne, såfremt situationen skyldes forhold uden for deres kontrol, herunder manglende eller forsinkelse af levering fra Ismobilen ApS’ leverandører eller andre leveringshindringer, herunder force majeure.

Der tages forbehold for omstændigheder, som kan være årsag til at serviceydelsen og leveringen af varer ikke kan gennemføres. Ved uforudsete nedbrud på udstyr og/eller isbil/isvogne tages der naturligvis kontakt til kunden hurtigst muligt. Isbilerne er veteranbiler, køreklare og bliver ofte servicerede – så i sagens natur gøres alt for at alle arrangementer gennemføres.

Det kan forventes, at Ismobilen ApS er på plads og klar til servering 10-15 minutter før aftalt bookingtidspunkt.

Annullering / aflysning

Ved eventuel annullering/aflysning af bookingen vil følgende omkostninger blive faktureret:

  • Afbud senest 14 dage før dato før udførelse = ingen omkostning
  • Afbud senest 7 dage før dato for udførelse = 50% af den totale pris angivet i tilbuddet
  • Afbud senest 2 dage før dato for udførelse = 75% af den totale pris angivet i tilbuddet
  • Herefter opkræves den totale minimumpris angivet i tilbuddet

Uanset ovennævnte gælder annullering ikke i forbindelse med bestilling af tillægsprodukter eller andre varer, hvis dette allerede er indkøbt/bestilt til brug i forbindelse med ydelsen.

Alle afbud bedes ske på tlf. +45 51918126 / +45 61336544 eller is@ismobilen.dk, hvorefter der kvitteres for modtagelse.

Privatlivspolitik, herunder erhvervsdata

Databeskyttelse er af yderst stor vigtighed hos Ismobilen ApS, derfor bliver alle data behandlet med fortrolighed og deles ikke med tredjepart.

Ved køb af serviceydelse og varer hos Ismobilen ApS bedes navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse oplyst. Disse oplysninger opbevares i fem år – i henhold til bogføringsloven – hvorefter alle oplysninger slettes.

I henhold til Personoplysningsloven forefindes krav om oplysning af hvilke informationer og oplysninger, der gemmes. Spørgsmål til privatlivspolitikken, herunder erhvervsdata bedes sendes på is@ismobilen.dk

I forbindelse med booking hos Ismobilen ApS bedes erhvervskunder oplyse firmanavn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, CVR. nr. samt navn på kontaktperson.

Ovenstående data bliver håndteret i overensstemmelse med gældende lovgivning.